Een duurzame oprit, parking of weg in asfalt

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Contacteer ons

Asfalt & Asfaltwerken

Als je een weg, oprit of een parking wil aanleggen, dan is het de overweging waard om te kiezen voor asfalt. Asfalt is na het aanleggen bijna dadelijk gebruiksklaar en makkelijk in onderhoud. Als er na verloop van tijd slijtage en breuken ontstaan, dan is dit ook eenvoudig te herstellen.

Wij zijn vooral actief in Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant, maar komen in heel België.

De aanleg van asfalt

Bij asfaltwerken Corvers leggen we asfalt op een vakkundige manier aan, aan de juiste prijs. Het asfalt wordt eerst correct bereid via een mengsel van grind of steenslag, zand en een vulstof. Dat mengsel wordt met bitumen aan elkaar gekleefd. Bitumen is een olieproduct en heeft een heel groot hechtend vermogen. 

Van zodra het asfalt is opgewarmd, wordt het vloeibaar en kan het gegoten worden om de weg aan te leggen. Na afkoeling kan je de weg meteen gebruiken.

Foto's Asfalt

Interesse om een weg, oprit of parking aan te leggen in asfalt? Neem dan vrijblijvend contact op of download onze brochure voor meer info.

Onderhoud

De beste manier om asfalt te onderhouden, is door het regelmatig schoon te maken en af en toe een poriënvuller (slem) aan te brengen, zodat korreling en losse steentjes geen kans krijgen. 

Neem contact op om een onderhoudsplan en prijs voor je asfalt te bespreken.

Herstellingen en renoveren

Asfalt dat doorheen de jaren te maken krijgt met zware lasten (bijvoorbeeld veel vrachtverkeer), kan putten of breuken vertonen. In dit geval kunnen de gaten makkelijk terug opgevuld worden om nog jaren mee te gaan. 

Heb je een verharde weg die aan herstelling toe is? Neem dan gerust contact op voor een oplossing op maat.
De voordelen van asfalt op een rijtje:

  • snel aangelegd

  • snel gebruiksklaar

  • eenvoudig in onderhoud

  • milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar

  • duurzaam

  • geluiddempend