Kosten besparen op je asfaltwerken?Corvers Asfaltwerken in Beringen is gespecialiseerd in het uitvoeren van asfaltwerken en aanleggen van parkings. Vraag nu een offerte voor je project in Limburg.

Voordelig asfalt vervangen of asfalt renoveren

Asfalt is een mengsel van toeslagstoffen, bindmiddel en vulmiddel, dat wordt gebruikt voor de aanleg en het onderhoud van wegen, parkeerplaatsen, spoorlijnen, havens, landingsbanen, fietspaden, trottoirs en ook speel- en sportterreinen. Aggregaten die voor asfaltmengsels worden gebruikt kunnen steenslag, zand of grind zijn. Veel mensen stellen asfaltwerken vaak uit omdat ze denken dat het duur is. Maar wist u dat u heel wat kan besparen op de kosten van asfalt vervangen of asfalt renoveren.

Waarom kiezen voor asfalt

Asfaltverharding ziet er mooier uit, gaat langer mee en is snel te leggen. De meeste mensen nemen wegen en opritten als vanzelfsprekend aan en houden geen rekening met alle voordelen die worden geboden wanneer het juiste materiaal wordt gebruikt. Als het op de juiste manier is toegepast, is asfalt beter voor de algehele rijeigenschappen, het uiterlijk, uw budget en het milieu. Asfalt is over het algemeen veel kostenefficiënter om te leggen dan beton. Een van de belangrijkste componenten van elk asfaltmengsel is ruwe olie. Daardoor kunnen schommelingen in de prijs van ruwe olie schommelingen in de asfaltprijzen veroorzaken.

Hoe besparen in de kosten van uw asfaltwerken?

Wie zijn asfalt wil vervangen of asfalt wil renoveren hoeft geen grote investering te doen. Zo is de fundering van uw huidige parking of weg herbruikbaar waardoor het niet alleen sneller maar ook goedkoper kan worden vernieuwd. Ook wanneer u als particulier uw oude asfalt wilt opbreken, heeft u enkel maar nieuwe asfalt nodig, wat de kosten flink drukt. Voor industriële wegen is het mogelijk om enkel de toplaag af te frezen en te vervangen. De werken kunnen worden uitgevoerd met een poriënvuller om de levensduur flink te verhogen. Daarnaast geniet u als particulier ook nog eens van het gunstige 6% btw-tarief als uw woning ouder is dan 10 jaar.

Corvers Asfaltwerken in Beringen voor al uw asfaltwerken in Limburg en daarbuiten.
Bel ons gerust op bij verdere vragen!

 MEEST RECENTE POSTS

CORVERS ASFALTWERKEN

Download onze brochure voor meer info of neem contact op voor een gratis offerte.

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij behandelen je vraag binnen 24 uur.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates