Betonklinkers

Beton- en klinkerwerken

Zijn betonklinkers een goede optie?

Als je kiest voor klinkers, dan heb je de keuze uit heel wat maten en kleuren, zodat je de omgeving van je bedrijf kunt transformeren naar een heel mooie en inspirerende plek.

Klinkers zijn duurzaam en bovendien makkelijk te herstellen. Wij bij Corvers Asfaltwerken hebben sinds 1968 ervaring in het professioneel aanleggen van klinkers en asfalt.

​​​​​​​Wij zijn vooral actief in Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant, maar komen in heel België.

Profiteer van een gunsttarief

Bij (particuliere) woningen ouder dan 10 jaar is het gunsttarief van 6% BTW van toepassing i.p.v. 21%. Doe je voordeel, door leveren en plaatsing, met de totale aanleg van je verharding in klinkers.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag! 

Klinkerwerken:
​​​​​​​Onze aanpak ​​​​voor klinkers aanleggen

Het aanleggen van een verharding met klinkers is een vakkundige opdracht waarbij we eerst de ondergrond voldoende draagkrachtig maken, zodat de klinkers niet inzakken. De fundering wordt gelegd met zandcement, mager beton of steenslag. ​

Daarna komen de betonklinkers, die in het gewenste patroon worden aangelegd. Tot slot voorzien we de klinkers van een voegvulling met zand of een ander product. Zit je met een ondergrond waar regelmatig water afgevoerd moet worden? Kies dan voor waterdoorlatende klinkers zodat het water makkelijk doorheen de klinkers kan wegvloeien.

CORVERS ASFALTWERKEN

Download onze brochure voor meer info of neem contact op voor een gratis offerte.

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij behandelen je vraag binnen 24 uur.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates