Lees hier de interessante weetjes van onze specialisten in asfaltwerken

Frequently asked questions

KAN IK ZELF ASFALT REPAREREN?


Asfalt kan op een doe-het-zelf manier hersteld worden, met de juiste DHZ-producten. 1. Reinig het te herstellen asfalt zorgvuldig door vuil en loszittende steentjes te verwijderen. 2. Gebruik een sealer-product om voegen en scheuren aan te pakken. 3. Voor grotere putten in het asfalt gebruikt men best koudasfalt. 4. Maak de toplaag van het asfalt opnieuw vast met een refresh-product.
HOE WERKEN MET KOUDASFALT?


Koudasfalt is een eenvoudige, snelle en duurzame asfaltreparatie. Het is een techniek die men zelf kan gebruiken om slijtage zoals grote scheuren of putten in asfalt te herstellen. Tina koudasfalt kan gebruikt worden voor een snelle of kleine herstelling. Rephalt is een reactief koudasfaltproduct dat putten definitief herstelt en geschikt is voor onmiddelijke blootstelling, ook aan zwaar verkeer zoals vrachtwagens.
HOE LANG GAAT ASFALT MEE?


Asfalt is duurzaam en kan jarenlang meegaan indien het goed onderhouden wordt. Door regelmatig het asfalt schoon te maken en af en toe poriënvuller of slem aan te brengen, heeft het asfalt minder kans om losse steentjes te krijgen. Indien er zich toch putten of gaten vormen kunnen deze gemakkelijk (zelf) opgevuld worden.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE VOOR MEER INFO

OF NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE.